Groots afscheid voor omgekomen Feyenoordsupporter Jim

Groots afscheid voor omgekomen Feyenoordsupporter Jim

De 17-jarige Feyenoordsupporter Jim werd vorige week in de nacht van zaterdag op zondag van achteren aangereden door een beschonken automobilist. Afgelopen maandagavond is hij aan de opgelopen verwondingen overleden in het ziekenhuis. Vandaag namen honderden mensen afscheid van hem in het stadion van Westlandia. De emotionele bijeenkomst ging gepaard met het 'hand in hand kameraden', indringende toespraken, spandoeken en fakkels.

Een van zijn vrienden probeert zijn gevoelens over Jim voor de camera van Omroep West onder woorden te brengen. "Een vaste kameraad, ik ging altijd met hem naar Feyenoord en weet je: hij hield gewoon van die club. Hij was Feyenoord en dat zouden we ons hele leven doen. Dat gaf ons zoveel energie. Feyenoord hoorde gewoon bij hem. Alle emoties die je hebt gekend, heb je met die jongen gedeeld. Zoveel ook gedaan, samen nog een spandoek gemaakt om op te hangen in De Kuip en nou moest ik dat spandoek afmaken om bij zijn afscheid te gebruiken. Dat is zo onbeschrijfelijk, niet normaal."

Jim is vandaag gecremeerd. FR12 wenst de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. YNWA!

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties