Feyenoord Boekencast: Tekenwedstrijd loopt uit de hand

Feyenoord Boekencast: Tekenwedstrijd loopt uit de hand

Over Feyenoord en haar stadion verschijnen veel interessante boeken. Soms zijn er verhalen of specifieke fragmenten die je extra aanspreken. Die de moeite waard zijn om aan meer mensen te laten weten. Die er dus om vragen om verteld en voorgelezen te worden! Daar gaat de Feyenoord BoekenCast over. Een podcast waarin supporters en schrijvers aan het woord komen. Waarin de liefde voor Feyenoord wordt uitgedragen en het geschreven woord wordt voorgelezen.

In het begin van de corona-periode deed wethouder Jon Herselman aan de kinderen op één basisschool in zijn gemeente Kapelle een oproep: "maak een mooie Feyenoord-tekening en stuur die naar mij op. De mooiste tekeningen worden beloond, die kinderen neem ik mee naar een wedstrijd van Feyenoord."

Maar het bleef niet bij één klas en ook niet bij één school. Alle kinderen uit de Zeeuwse plaats leken wel mee te willen naar Feyenoord. Spontaan meldden zich andere Feyenoorders uit Zeeland die Jon wilden assisteren bij de organisatie of extra prijzen ter beschikking stelden. Unieke Feyenoord-promotie dus in Zeeland en Jon Herselman legt uit hoe dit allemaal gegaan is.

Daarna leest hij voor uit het boek "Leve Feyenoord 1".

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties