Conteh heeft al een bijnaam: ''Raketenmann, dat past wel bij mij''

Conteh heeft al een bijnaam: ''Raketenmann, dat past wel bij mij''

Feyenoord heeft met het aantrekken van Christian Conteh wederom toegeslagen op de transfermarkt. De aanvaller heeft er zin in om bij de Rotterdammers aan de slag te gaan. "Ik voel me supergoed. Het is voor mij een enorme uitdaging om voor zo'n club te spelen. Met een ongelooflijke trainer."

In zijn tijd in Duitsland heeft Conteh al een bijnaam gekregen. "Raketenmann, dat past wel bij mij. Ik ben een snelle speler, vind het leuk om op snelheid één-tegen-één te gaan. Om die reden heb ik die bijnaam in Hamburg gekregen." Conteh kampte enige tijd met een hamstringblessure, maar daar is hij van genezen. "Mijn blessure is al weg sinds een paar maanden. Ik kan sprinten, ik voel me goed."

"Om door zo'n club benaderd te worden, dat was voor mij een groots moment. Ik heb er niet lang over nagedacht en ik wist dat ik een stap wilde maken", aldus de aanvaller voor de camera van Feyenoord TV. "Ik wil eerst mijn plek in het team vinden, snel iedereen leren kennen. Ik wil in ieder geval alles voor deze club geven en wil proberen om mijzelf in elke training en wedstrijd door te ontwikkelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties