'Feyenoord zegt nee tegen toptransfer Senesi'

'Feyenoord zegt nee tegen toptransfer Senesi'

Marcos Senesi heeft een sterk eerste seizoen achter de rug bij Feyenoord. De Argentijn, die de duurste aankoop ooit is van Feyenoord, heeft zich daardoor in de kijker gespeeld bij diverse topclubs. Feyenoord zou hem echter het liefst nog een seizoen behouden.

Dat meldt transfermarktexpert Gianluca Di Marzio. Senesi staat in de belangstelling van onder meer Internazionale en Atalanta in de Serie A en Feyenoord heeft naar verluidt biedingen van Getafe en Sevilla naast zich neergelegd. De Rotterdammers zouden uit zijn op een bedrag van twintig miljoen euro. De Spaanse clubs zouden bereid zijn om vijftien miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen te betalen.

Feyenoord heeft aan de vader van Senesi, die hem samen met sportadvocaat Mercedes Tino zakelijk bijstaat, laten weten volgend seizoen graag nog over Senesi te beschikken. Technisch directeur Frank Arnesen stelt zich daarom onwelwillend op in de gesprekken met geïnteresseerde clubs. Senesi heeft nog een contract tot de zomer van 2023. Een mogelijk vertrek van de Argentijn zou een groot gemis zijn voor Feyenoord, dat naar alle waarschijnlijkheid ook Eric Botteghin transfervrij kwijt gaat raken.

[poll=396]

Lees meer over
Eric Botteghin Sevilla Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties