''Gezegd dat we in de nazomer met nieuws komen''

''Gezegd dat we in de nazomer met nieuws komen''

Feyenoord City heeft de laatste maanden geen hoge prioriteit gehad bij de Rotterdamse club. De focus lag vooral op het rondmaken van de begroting voor aankomend seizoen en inspelen op de gevolgen van de coronacrisis. Algemeen directeur Mark Koevermans laat weten dat er op de achtergrond wel is doorgewerkt aan het megaproject.

Supporters kunnen over vier tot zes weken nieuws verwachten. ''Wij hebben gezegd dat we in de nazomer met nieuws komen. Dat gaat ook gebeuren'', vertelt Koevermans in gesprek met RTV Rijnmond. De algemeen directeur van Feyenoord maakt zich echter wel grote zorgen over de impact van het coronavirus en de gevolgen daarvoor voor de ontwikkeling van Feyenoord City.

"Het nieuwe stadion zou op 1 juni 2025 opengaan, maar ik heb geen idee of dat nog steeds impact heeft door het coronavirus. Raakt het de business case? Is de anderhalve meter bijvoorbeeld blijvend?" Dat zijn vragen die momenteel spelen en behandeld worden. Koevermans wil geen conclusies trekken. ''Daar ga ik niks over zeggen en dat kan ik ook niet.''

[readmore=54303]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties