'Napoli wil Karsdorp, Smolov stond open voor Feyenoord'

'Napoli wil Karsdorp, Smolov stond open voor Feyenoord'

Feyenoord lijkt in het nieuwe seizoen niet meer te kunnen beschikken over Rick Karsdorp. De 25-jarige verdediger is dit jaar gehuurd van AS Roma en de Rotterdammers hebben niet het budget om Karsdorp definitief over te nemen.

Eerder werd al bekend dat AS Roma een bedrag van rond de acht miljoen euro verlangt voor Karsdorp en dat is te hoog voor Feyenoord. Napoli heeft dat geld wel en de rechtsback staat dan ook hoog op het lijstje van de Italiaanse club. Volgens Corriere dello Sport kijken de Napolitanen ook naar Junior Firpo (FC Barcelona) en vooral naar Kostas Tsimikas (Olympiakos),

Fjodor Smolov
Feyenoord heeft in de wintertransferperiode Fjodor Smolov naar De Kuip willen halen. De Rotterdammers kwamen in de zoektocht naar een spits uit bij de Rus, die eerder ook al in het shirt van Feyenoord speelde. ''Er was een optie bij Feyenoord, maar Lokomotiv weigerde”, vertelt Smolov in een interview met Sport. ''Ik stond open voor Feyenoord, er zat wat in.'' De 30-jarige spits vertrok uiteindelijk naar Celta de Vigo en Feyenoord haalde Róbert Boženík.

[readmore=53650]

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties