Geld terug? ''Ik vind dat je de club moet steunen''

Geld terug? ''Ik vind dat je de club moet steunen''

Feyenoord moet officieel nog vier thuiswedstrijden spelen. Mocht het seizoen niet worden uitgespeeld dan is het mogelijk dat supporters geld terugeisen. Seizoenkaarthouders hebben voor de hele competitie betaald. Het Algemeen Dagblad heeft uitgerekend dat het de Rotterdammers 1.984.000 euro oplevert zonder dat er wedstrijden tegenover staan.

Los dat het volgens de huidige reglementen supporters geen aanspraak maken op restitutie of financiële tegemoetkoming als wedstrijden om wat voor reden ook niet doorgaan, verwachten diverse supportersvereningen ook niet dat supporters geld vragen aan hun club.

Remco Ravenhorst van FSV De Feijenoorder: ''Ik zou het ook niet willen, ik vind dat je de club moet steunen. Ik kan niet in de portemonnee van andere supporters kijken, maar het geld is ook al uitgegeven. Extra kosten voor vervoer, eten en drinken komen er nu niet bij.''

Normaal start de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten in april. Dit jaar zal dat anders zijn. ''Clubs wachten nog op een goed moment. Vier weken geleden liepen we nog vrolijk rond, nu zitten we allemaal thuis. Iedereen begrijpt dat we niet naar het voetballen toe kunnen, maar er is nog veel onduidelijk over wanneer wel,'' aldus Ravenhorst in het Algemeen Dagblad.

[readmore=53811]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties