Seizoen geschrapt voor vrijwel alle Feyenoord Academy-teams

Seizoen geschrapt voor vrijwel alle Feyenoord Academy-teams

Er kan een streep door seizoen 2019-2020 voor het gros van de jeugdelftallen van Feyenoord. Alleen voor Feyenoord Onder 19 blijven de prestaties vooralsnog in de boeken staan.

Het schrappen van de jeugdcompetities is het gevolg van de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus. Tot en met 28 april zijn alle sportevenementen door de overheid verboden. De KNVB heeft daarop besloten niet alleen de laatste handvol wedstrijden bij de jeugd te annuleren, maar ook de hele competitie te schrappen.

Gevolgen komend seizoen
Het is nog onduidelijk wat het annuleren van de jeugdcompetities voor gevolgen heeft voor de indeling voor het aankomende seizoen 2020-2021. Feyenoord hoopt daar zo snel mogelijk informatie over te krijgen van de KNVB.

Onder 19
Ook de gevolgen voor Feyenoord Onder 19 zijn nog niet bekend. De competitie is voor dat team van belang, omdat daarin kwalificatie voor Europees voetbal kan worden afgedwongen. De equipe van coach Dirk Kuyt staat op dit moment op de vijfde plaats.

Varkenoord blijft gesloten
In navolging van de verlengde maatregelen van de overheid blijft Varkenoord tot en met 28 april gesloten. Dat betekent dat het complex niet open is voor trainingen of andere activiteiten.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties