Personeel Feyenoord krijgt voorrang bij kaartverkoop Klassieker

Personeel Feyenoord krijgt voorrang bij kaartverkoop Klassieker

Feyenoord speelt op 22 maart in de Kuip tegen aartsrivaal Ajax. De kaartverkoop van deze wedstrijd start komende zaterdag, op 29 februari. Personeel van Feyenoord kan een dag eerder al een onbeperkt aantal kaarten bestellen. Dit schrijft RTV Rijnmond.

Het is voor het eerst dat personeel van de club eerder kaarten kan bestellen. "Veel collega’s werken heel het jaar door elke thuiswedstrijd, waardoor ze minder dan veel andere mensen met familie en vrienden iets kunnen doen in het weekeinde. We bieden het personeel daarom de mogelijkheid deze mensen een keer mee te nemen naar hun werk, dat velen overigens nauwelijks als werk beschouwen", zegt een woordvoerder van de club.

De club gaat er ook vanuit dat de personeelsleden geen misbruik zullen maken van het eerder kunnen bestellen van een onbeperkt aantal kaarten. "Mocht iemand bij wijze van spreken opeens 40 kaarten bestellen, dan gaan we echt wel even navragen of 'ie werkelijk zoveel echte vrienden en naaste familie heeft die mee willen", aldus de club.

Lees meer over
De Kuip ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties