''Boženík zei tegen me dat het geen penalty was''

''Boženík zei tegen me dat het geen penalty was''

Feyenoord wist, na een moeizame wedstrijd, Fortuna Sittard met 2-1 te verslaan in de Kuip. De 1-0 van Berghuis, die tot stand kwam na een penalty, had nooit gegeven mogen worden volgens Lazaros Rota van Fortuna Sittard.

''Ik keek naar de bal en niet naar de speler. Ik heb hem niet eens gezien. Ik raakte hem licht en de scheidsrechter geeft een penalty. Daarna vroeg ik nog aan Boženík wat hij vond en hij vond het ook geen penalty. Het is de beslissing van de scheidsrechter en die moeten we respecteren,'' aldus Rota in gesprek met Fox Sports.

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee snapt ook weing van de beslissingen van Bas Nijhuis en de VAR. ''Niemand in het stadion dacht aan een penalty, de spelers niet, de toeschouwers niet. De VAR zou alleen bij ernstige incidenten moeten ingrijpen,'' oordeelt hij. Ook het moment van Justin Bijlow was geen reden tot een strafschop. ''Gewoon een duelletje.''

[readmore=53434]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Justin Bijlow Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties