Feyenoord opent tijdelijke outlet op 28 en 29 februari

Feyenoord opent tijdelijke outlet op 28 en 29 februari

Supporters kunnen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari hun slag slaan in een grote Feyenoord-outlet. De Comfortlounge van De Kuip (naast de autopoort bij vak KK) staat dan twee dagen lang vol met adidas-kleding en andere Feyenoord-items van het huidige seizoen en afgelopen seizoenen.

Flinke korting
Naast de reguliere wedstrijd- en trainingskleding vind je hier ook Feyenoord-kleding en diverse accessoires. Op zoek naar iets leuks voor jonge Feyenoorders? Vanwege de voorjaarsvakantie is er een extra groot aanbod voor kinderen vanaf 2 jaar oud beschikbaar.

Bezoekersinformatie
De Feyenoord-outlet is open voor bezoekers op vrijdag 28 februari (10:00 - 21:00 uur) en zaterdag 29 februari (09:00 - 17:00 uur). Bezoekers die met de auto komen, kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein voor De Kuip. Reis je met het OV? Het stadion is goed bereikbaar met tram 23 (halte Stadion De Kuip) en bus 75 (halte Stadionweg). De exacte locatie van de Feyenoord-outlet: Van Zandvlietplein 1, 3077 AA in Rotterdam.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties