''Het was een jongen die bij de rood-witte familie hoorde''

''Het was een jongen die bij de rood-witte familie hoorde''

Feyenoord heeft vandaag afscheid moeten nemen van clubicoon Carlo de Leeuw. Zijn overlijden is ook bij de spelersgroep hard aangekomen, vertelt John de Wolf aan FOX Sports.

"Je wist dat het eraan kwam. Daar zijn we goed van op de hoogte gehouden. Maar op het moment dat daadwerkelijk die app binnenkomt, dat is een mokerslag", vertelt De Wolf. "Het was een jongen die bij de rood-witte familie hoorde. Een jongen die altijd aanwezig was, van vroeg tot laat, en voor iedereen klaar stond. Niks was te veel voor hem. Dat blijkt ook uit de mooie reacties die je om je heen hoort, dat het een geliefd persoon was. Dit komt kei- en keihard binnen."

Mario Been onderschrijft die woorden. "Hij had over iedereen een goed woord, was nooit negatief over mensen. Niks was te veel voor hem. Als je iets aan hem vroeg, stond hij klaar voor je. Ik heb ook zelf moeilijke momenten gehad als coach. Dan kon je bij Carlo altijd terecht. Dat zorgde hij dat je met een fijn gevoel naar huis ging." Ondanks het trieste nieuws staat er voor de spelersgroep wel een belangrijke wedstrijd op het programma. "Eerlijk gezegd, vanochtend toen we het hoorden, had je liever niet gespeeld. We moeten proberen om hem een mooi eerbetoon te geven door winst."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties