Einde seizoen voor oud-Feyenoorder Kongolo

Einde seizoen voor oud-Feyenoorder Kongolo

De carriere van Terence Kongolo loopt alles behalve volgens plan. De verwachtingen waren hoog rondom de verdediger. Louis van Gaal zag het helemaal zitten in de Feyenoorder en nam de toen 19-jarige Kongolo zelfs mee naar het WK in Brazilië om hem te laten ruiken aan het grote werk.

Na zijn miljoenentransfer van Feyenoord naar AS Monaco heeft de 25-jarige Kongolo de verwachtingen nooit helemaal kunnen waarmaken. Bij de club uit Monaco kwam hij amper aan spelen toe en werd verhuurd aan Huddersfield Town, dat hem na een seizoen definitief overnam.

In zijn derde seizoen in Engeland kwam hij niet meer voor in de plannen van de trainer en koos Kongolo afgelopen winter voor een tijdelijke overstap naar Fulham FC. Na negen minuten in de competitie en tachtig minuten in de beker is het seizoen alweer voorbij voor Kongolo, vanwege een blessure aan zijn voet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties