Internationals terug, op naar Groningen-uit

Internationals terug, op naar Groningen-uit

De Feyenoorders die de afgelopen weken afwezig waren vanwege internationale verplichtingen, zijn weer terug op vertrouwde grond. Op het eigen 1908 werd donderdagochtend de voorbereiding hervat op FC Groningen-uit, de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak.

Steven Berghuis, Renato Tapia, Tyrell Malacia, Wouter Burger en George Johnston, ze waren allemaal weer van de partij op het steenkoude trainingsveld. Ook Naoufal Bannis is weer terug in Rotterdam. De jonge spits, die de afgelopen weken met Oranje Onder 17 deelnam aan het WK in Brazilië, werkte een individueel programma af.

Ook Kenneth Vermeer, Marcos Senesi en Luis Sinisterra, die zich hadden afgemeld voor de interlands van deze weken, werkten op 1908 toe naar de hervatting van de Eredivisie. Feyenoord staat komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegenover FC Groningen en passeert de noorderlingen bij een zege op de ranglijst. De aftrap is om 12:15 uur.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis Tyrell Malacia Luis Sinisterra FC Groningen Renato Tapia Naoufal Bannis George Johnston Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties