Eenhoorn: ''Er is nooit iets concreet geworden''

Eenhoorn: ''Er is nooit iets concreet geworden''

Robert Eenhoorn wordt in de media al maanden in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord. De huidige algemeen directeur van AZ heeft gereageerd op alle berichtgeving van de laatste periode. Eenhoorn geeft onder meer aan dat de Rotterdammers nooit een concreet voorstel hebben gedaan. Een overstap is daarom ook geen optie.

"Dat is nu niet aan de orde. Ik praat met iedereen in het voetbal, maar er is nooit iets concreet geworden. Ik ben met AZ bezig," vertelt Eenhoorn in Studio Voetbal. Verhalen dat hij in Alkmaar wil blijven vanwege het instorten van het dak zijn onzin. ''Ik heb het vanaf april al gelezen, maar dat dak is volgens mij in augustus pas ingestort. Mensen brengen die verhalen en dan moet ik er weer antwoord op geven. Het is veel handiger als de mensen die het zeggen voor de camera komen staan. Het is niet aan orde. Ik ben nu met AZ bezig."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties