Derksen zeer kritisch: ''Senesi is weggegooid geld''

Derksen zeer kritisch: ''Senesi is weggegooid geld''

Johan Derksen is niet enthousiast over Marcos Senesi. De verdediger van Feyenoord, die deze zomer overkwam van het Argentijnse San Lorenzo, maakte zondag tegen Heracles Almelo zijn debuut in de basiself van de Rotterdamse club. Volgens Derksen maakte hij geen sterke indruk.

"Toen hij tegen FC Emmen inviel en er niks van bakte, toen was het te makkelijk om hem af te maken", zegt hij in Veronica Inside. "Ik heb hem nu negentig minuten kunnen bekijken en het is weggegooid geld. Hij kan niet verdedigen. Hij heeft geen enkele uitstraling, hij staat als een Jan Doedel in het veld."

"Als spits denk je niet: oh jee, ik sta tegenover Senesi. Hij heeft niets van de agressie die Argentijnse verdedigers doorgaans hebben. Hij kan niet opbouwen en geeft alleen maar simpele balletjes breed", aldus Derksen.

"Ik heb eerder twee hele wedstrijden van hem gezien", voegt Hans Kraay Jr., die eerder enthousiast was over Senesi, toe. "Toen was hij goed in de lucht en had hij een goede tackle. Gisteren was het niet veel. Ik ben wel heel erg geschrokken, maar dan denk je: waarom wilden Valencia en Benfica hem dan ook halen?"

Lees meer over
Johan Derksen Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties