Baan over kritiek op Kuyt: ''Opvallend dat Willem dat weet''

Baan over kritiek op Kuyt: ''Opvallend dat Willem dat weet''

Willem van Hanegem haalde maandag in zijn column uit naar Dirk Kuyt. De trainer van Feyenoord O/19 zou onder andere de afgelopen tijd een aantal trainingen van zijn team hebben overgeslagen. Rob Baan, voormalig technisch directeur van Feyenoord, hoopt dat Kuyt op zijn vingers wordt getikt.

"Als het waar is", aldus Baan bij FC Rijnmond. "Het is al heel opvallend dat Willem dat weet. Ik neem niet aan dat hij bij alle trainingen aanwezig is, dus iemand heeft hem dat ingefluisterd. Kuyt zal ook weten dat hij dat niet te vaak moet doen. Het is een enorm populaire speler, maar als je meerdere keren wegblijft van je eigen training, zal hij heel snel moeten horen dat dat niet kan. Dat heeft ook weer met leiding te maken."

"Dirk Kuyt lijkt veel meer bezig om het rechterhandje van Sjaak Troost te spelen. Ik heb hem ook al een paar keer op het ereterras naast Troost zien zitten. Stanley Brard (hoofd jeugdopleidingen, red.) heeft daar ook nog een mening over. Het is een soort technisch hart dat nu beslist. Het is een heel ongelukkige situatie. Je hebt een leider op dat terrein nodig. Iemand die zegt hoe ze het gaan doen."

Lees meer over
Dirk Kuyt Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties