''Ik heb ook het idee dat het uit wanhoop geboren is''

''Ik heb ook het idee dat het uit wanhoop geboren is''

Frank Arnesen moet de nieuwe technisch directeur van Feyenoord gaan worden. De Rotterdammers hopen tijdens de winterstop al te kunnen beschikken over de 63-jarige Deen. De mogelijke aanstelling van Arnesen kan niet op veel bijval rekenen.

''Ik vind dat ook een risico, want de laatste clubs van Arnesen waren niet succesvol", vertelt Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. Jeroen Elshoff is het daar mee eens: "Het voelt ook een beetje als een wanhoopsdingetje, de enige technisch directeur waar we nu op kunnen komen. Dat klinkt het niet alleen, maar ik heb ook het idee dat het uit wanhoop geboren is."

''In de voetbalwereld zijn echt wel twijfels over deze persoon. Hij heeft een ontzettend charismatische verschijning, vult een ruimte met een glimlach en humor, maar kan ook heel hard zijn. Heeft soms merkwaardige banden gehad. In het verleden werd al gesproken over de Lemic-band, over de manier waarop hij bij PSV werkte."

"Ik vind het een keuze waaruit blijkt dat je niet precies op een rijtje hebt hoe het in de voetballerij verloopt op dit moment,'' vult Arno Vermeulen aan. ''Je zou denken dat je iemand zoekt die jonger, ambitieuzer is en waarmee je de toekomst in kan. Dit is iemand die heel snel bij Anderlecht op een zijspoor is gezet, die een tijdje anoniem bij PSV een functie op afstand heeft gehad en in Engeland een deuk heeft opgelopen."

Lees meer over
PSV Anderlecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties