''Kwaliteit is er en dat moet eruit komen''

''Kwaliteit is er en dat moet eruit komen''

Rick Karsdorp is zwaar teleurgesteld over de resultaten van Feyenoord. De Rotterdammers verspeelden gisteren opnieuw punten. In De Kuip werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo. De verdediger is ondanks de huidige dip positief over de spelersgroep.

Wel moet er iets gebeuren in de selectie om uit de huidige dip te komen. ''Dat we moeten praten als spelersgroep lijkt me duidelijk. Ik denk dat de kwaliteit er zeker is. Met name de eerste helft zie je dat we goed voetballen en dat moet een keer negen minuten lang,'' vertelt Karsdorp in gesprek met Voetbalprimeur.nl.

Jaap Stam ontslaan is volgens Karsdorp geen optie. ''Wat wil je dat ik nu ga zeggen? Het is heel simpel. Je moet met elkaar gaan praten en er moet wat gebeuren. Dat je het maar een helft zo kan volhouden tegen Heracles dat mag gewoon niet. Om nu te zeggen dat er koppen moeten gaan rollen is niet het geval. Kwaliteit is er en dat moet eruit komen.''

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties