Fer: ''Na de penalty viel het weg''

Fer: ''Na de penalty viel het weg''

Leroy Fer baalt enorm van het optreden van Feyenoord tegen Rangers FC. De middenvelder was slordig in balbezit en kon zijn stempel niet drukken op het spel van de Rotterdammers. Vooral na de penalty was de ploeg het volgens Fer kwijt.

''De eerste helft hebben wij veel te slap gevoetbald. Rangers heeft hierdoor veel kansen gekregen. Ze klapten er vanaf minuut een bovenop. We begonnen redelijk goed. Na de penalty viel het weg", vertelt Fer in gesprek met FOX Sports. ''We waren slap in balbezit en in de duels. Dat moet veel beter en dat heeft de trainer ook aangegeven in de rust. De tweede helft was het iets beter. We kunnen veel beter en dat weten we."

Tapia en Fer konden de aanvallers maar moeilijk bereiken. ''We probeerden uit te zakken en het spel te verleggen. Rangers speelde met buitenspelers vooral op het middenveld. Dat deden ze goed en ze gaven druk op ons. Wij weten dat we veel beter kunnen en dat hebben we met elkaar besproken. Zondag moet dat beter en ook volgende week.''

Lees meer over
Renato Tapia Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties