''Heeft te maken met het niveau van de spelers''

''Heeft te maken met het niveau van de spelers''

Feyenoord heeft een moeizame wedstrijd gespeeld tegen Rangers FC. De Rotterdammers gingen met 1-0 onderuit in de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. In de rust was het oordeel over de ploeg van Jaap Stam al keihard van Marco van Basten.

"Dit heeft te maken met niveau", vertelt Van Basten in gesprek met FOX Sports. "Snelheid van handelen, snelheid van zien. Feyenoord wordt afgetroefd in de duels en in het handelen. Ze zijn overal te laat. Dat heeft niks te maken met dat ze niet wakker zijn: het heeft te maken met het vermogen van de spelers.''

"Feyenoord staat in de middenmoot van de Nederlandse competitie. Ze staan zesde of zevende. Het zegt genoeg: ze staan niet op die plek omdat ze zo goed zijn. Het heeft te maken met het niveau van de spelers, individueel," is zijn oordeel.

Analist Mario Been oordeelt in de rust: "Het is gewoon heel onrustig. Of het nu te maken heeft met het feit dat er 50.000 mensen zitten, of dat het komt omdat het voor veel spelers de eerste wedstrijd in de Europa League is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties