Berghuis looft Karsdorp: ''Hij maakt het makkelijker voor mij''

Berghuis looft Karsdorp: ''Hij maakt het makkelijker voor mij''

Steven Berghuis was deze zomer een van de meest besproken spelers van Feyenoord. De aanvaller van de Rotterdamse club werd lange tijd gelinkt aan een transfer naar PSV. Ook een voor hem nieuwe positie bij Feyenoord, op tien, zou een heikel punt geweest zijn.

''Die zou ik zelfs hebben geëist, las ik ergens", zegt Berghuis tegenover het Algemeen Dagblad. "Onzin natuurlijk, de trainer heeft dat gelukkig tijdens een persconferentie ook weggenomen. Maar inderdaad, ik was weer rechterspits.'' Vlak voor de competitiestart verlengde Berghuis zijn contract bij Feyenoord.

''In Europa spelen we overtuigender dan in de competitie. Hoe dat komt? Moeilijk te zeggen, maar we speelden nu weer met Leroy Fer en Renato Tapia als blok en Orkun Kökcü daarvoor. Misschien is dat iets wat gewoon klopt. Als rechterspits ben ik niet plaatsgebonden, ik krijg vrijheid. Dat is fijn. En het voelt goed met Rick Karsdorp. Hij maakt het makkelijker voor mij met zijn loopacties.''

Lees meer over
PSV Steven Berghuis Rick Karsdorp Renato Tapia Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties