RTV Rijnmond: Nog volop vraagtekens achter O/19-SuperCup

RTV Rijnmond: Nog volop vraagtekens achter O/19-SuperCup

Het is nog maar de vraag of de wedstrijd voor de Super Cup tussen Feyenoord O/19 en Ajax O19/ volgende week doorgaat. Dit schrijft RTV Rijnmond. Het is nog niet bekend of er publiek bij de wedstrijd aanwezig kan zijn. De Rotterdammers zien dit niet zitten.

Vorig seizoen liep de wedstrijd tussen de twee teams uit de hand. Ajax-hooligans, die op uitnodiging van Ajax O/19-trainer John Heitinga aanwezig waren op De Toekomst, vielen daarbij familieleden van de Feyenoord-jeugdspelers aan.

De eindverantwoording voor de organisatie van de wedstrijd ligt bij de KNVB. De voetbalbond laat aan RTV Rijnmond weten dat de wedstrijd in ieder geval op De Toekomst gespeeld zal worden. Er is nog geen besluit genomen over het wel of niet aanwezige publiek.

Feyenoord O/19 speelt de SuperCup omdat het team tweede werd in de competitie achter Ajax, die de dubbel pakte. Sancties richting de Amsterdamse club na de ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd bleven vooralsnog uit.

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties