''Hoger dan de derde plaats kan in ieder geval niet''

''Hoger dan de derde plaats kan in ieder geval niet''

Na het puntverlies in Heerenveen erkende Jaap Stam dat Feyenoord voorlopig geen titelkandidaat is. Zijn ploeg staat voorlopig op twee punten uit twee wedstrijden. Trouw-journalist Henk Hoijtink vindt het verstandig van de trainer om dat uit te spreken.

"Vanuit zijn perspectief is het heel verstandig", begint Hoijtink in het programma Voetbalpraat. "Hij wordt straks weer afgerekend. Dan moet je duidelijk stellen hoe de verhoudingen liggen. Hij heeft ook volledig gelijk. Ik denk dat iedereen dat wel onderschrijft. Vorig jaar waren ze al geen titelkandidaat, waarom dan nu wel? De verhoudingen zijn alleen nog maar meer verschoven."

"Feyenoord speelt voor de derde plaats en dat kan ook moeilijk worden dit jaar", gaat Hoijtink verder. "Vorig jaar zeiden we dat ook, toen werden ze het uiteindelijk wel. Als clubs als AZ, Vitesse en Utrecht het leuk doen wordt er gezegd dat Feyenoord wordt bedreigd. Uiteindelijk blijkt nog steeds dat Feyenoord dan toch wel nummer drie wordt. Maar dat zal nu misschien best lastig zijn. Misschien redden ze het dit jaar niet om derde te worden. Hoger kunnen ze in ieder geval niet."

Lees meer over
Vitesse FC Utrecht sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties