Scorende Vilhena met FK Krasnodar naar play-offs CL

Scorende Vilhena met FK Krasnodar naar play-offs CL

Tonny Vilhena heeft goede zaken gedaan in de strijd om een ticket voor de groepsfase van de Champions League. De oud-Feyenoorder, die afgelopen zomer voor een bedrag van negen miljoen euro de overstap maakte naar FK Krasnodar, heeft met zijn nieuwe club FC Porto uitgeschakeld.

De heenwedstrijd werd nog met 0-1 verloren door de Russische club, dus wachtte in Porto een loodzware opgave. Vilhena hielp zijn club al na drie minuten spelen op voorsprong vanuit een corner. FK Krasnodar ging daarna vrolijk door met scoren. Magomed-Sjapi Soelejmanov was voor rust twee keer trefzeker. Vilhena leverde de assist bij de 0-3. Na het 0-1 thuisverlies was de 2-3 uitoverwinning van Krasnodar voldoende om de play-offs voor de Champions League te bereiken.

Oud-Feyenoorder Ruud Vormer heeft zich ook geplaatst voor de play-offs van de Champions League. De middenvelder was trefzeker voor Club Brugge, dat uiteindelijk met 3-3 gelijkspeelde tegen Dinamo Kiev. De heenwedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Belgische club waardoor Vormer uitzicht blijft houden op de groepsfase. Diego Biseswar (PAOK Saloniki) en Eljero Elia (Istanbul Başakşehir) zijn uitgeschakeld voor de play-offs van de Champions League en moeten zich gaan richten op de Europa League.

[dumpitem=18394]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties