Botteghin: ''Ik vond ons niet fris vandaag''

Botteghin: ''Ik vond ons niet fris vandaag''

Feyenoord heeft een week na het gelijkspel tegen Sparta opnieuw punten laten liggen. In Heerenveen bleven de Rotterdammers steken op 1-1. Aanvoerder Eric Botteghin vond zijn ploeg niet fris ogen.

"We begonnen slordig. We komen er daarna goed uit met een goal. Dan moet je de 0-2 maken, anders kan dit gebeuren", reageert Botteghin in gesprek met FOX Sports. "Ik vond ons niet echt fris vandaag. Dan zie je slordigheid en kom je niet in balbezit." Botteghin erkent dat dat aan het Europese programma kan liggen. "Dat kan zo zijn ja. Voor de wedstrijd voelde iedereen zich fit, maar ik vond ons niet echt fris."

In de eerste helft had Heerenveen al op voorsprong kunnen komen, na een penalty die Botteghin veroorzaakte. De penalty werd gemist, maar volgens de Braziliaan had de bal niet eens op de stip gemogen. "Ik vond hem te makkelijk gegeven. Ik raakte hem bijna niet." Ook na het zien van de beelden blijft Botteghin bij zijn standpunt. "Ik heb hem niet vol geraakt, ik trok mijn been in. Hij sprong als een zwembad. Ik vond het te makkelijk gegeven."

Lees meer over
Eric Botteghin sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties