Van Hanegem: ''Dat komt niet heel professioneel over''

Van Hanegem: ''Dat komt niet heel professioneel over''

Willem van Hanegem is van mening dat Feyenoord aankomend seizoen niet weer kan aankomen met Jan-Arie van der Heijden. Volgens de oer-Feyenoorder moet er deze zomer defensieve versterking komen naar De Kuip.

Van Hanegem ziet genoeg talent rondlopen in Nederland. ''Alleen is mijn club, twee maanden nadat Martin van Geel heeft aangekondigd te vertrekken, nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. En Van Geel zelf zit nog vrolijk achter zijn bureau. Nee, dat komt niet heel professioneel over. Integendeel,'' schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

''Er is geen geld, dus zal de club creatief op zoek moeten naar nieuwe spelers. Leroy Fer is transfervrij. Feyenoord is dol op het terughalen van oud-spelers, maar in dit geval zou ik het wel begrijpen. Zeker omdat hij pas 29 jaar is. Mensen hebben het ook over Adam Maher. Daar zou ik dan weer niet aan beginnen. Ballen ophalen en ermee gaan lopen, daar heeft Feyenoord geen behoefte aan.''

''Terughalen van spelers is natuurlijk lang niet altijd een succes. Jean-Paul Boëtius werd geen hit in zijn tweede periode in de Kuip. Maar ik vraag me af of dat aan hem lag. In de Bundesliga speelde hij de laatste weken zó overtuigend en goed, dat ik speciaal voor FSV Mainz ging zitten. Ja, in deze vorm is voor Boëtius zelfs een terugkeer bij Oranje geen gekke gedachte.''

Lees meer over
De Kuip martin van geel Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties