'Vijf technisch directeuren wijzen Feyenoord af'

'Vijf technisch directeuren wijzen Feyenoord af'

Nico-Jan Hoogma, Max Huiberts, Joris Mathijsen, Ferry de Haan en Earnest Stewart hebben Feyenoord een 'nee' verkocht. De Rotterdammers zijn druk bezig met het zoeken naar een opvolger voor de vertrekkende technisch directeur Martin van Geel, maar het verloopt moeizaam.

Vijf kandidaten hebben er volgens De Telegraaf geen oren naar om aan de slag te gaan in De Kuip. De krant schrijft dat Feyenoord een groot probleem heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen en dat trainer Jaap Stam mogelijk met een grote achterstand moet beginnen.

''Bij Feyenoord ligt de boel qua selectiemanagement op dit moment stil,'' schrijft de ochtendkrant. ''Er is geen actief verkoopbeleid en Van Geel kan geen beslissingen meer nemen die de nieuwe trainer Jaap Stam straks raken. Voor die laatste is de situatie ook pijnlijk: hij heeft geen aanspreekpunt richting het nieuwe seizoen en moet pionieren op voetbaltechnisch vlak. Het kan hem een achterstand bezorgen voordat het seizoen goed en wel is begonnen.''

Lees meer over
De Kuip martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties