Vlap: ''Natuurlijk is Feyenoord een prachtige club''

Vlap: ''Natuurlijk is Feyenoord een prachtige club''

Michel Vlap maakt dit seizoen een prima ontwikkeling door bij sc Heerenveen. De 21-jarige middenvelder is dan ook meerdere keren getipt bij Feyenoord, maar hij denkt op dit moment nog niet aan een transfer.

"Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen in het nieuws. Ik vind het mooi om te lezen. Natuurlijk is Feyenoord een prachtige club en natuurlijk doet het wat met je", zegt Vlap bij Andy in de auto. "Maar ik vind niet dat je je daar tijdens het seizoen mee bezig moet houden. Ik zeg ook tegen mijn zaakwaarnemer: ik wil zo min mogelijk weten."

"Ik heb wel een plan,'' vervolgt de speler van sc Heerenveen. Een voorkeur heeft hij niet. ''Als ik merk dat ik meer uit mezelf kan halen, dan wil ik best wel een buitenlands avontuur aangaan. Het is niet zo dat ik heel mijn leven in Nederland wil blijven. Als het zo is, is dat zo. Maar ik wil wel het maximale uit mijzelf halen. Ik ga er alles aan doen."

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties