Vermeer: ''Maakt niet uit hoe, elke verliespartij doet pijn''

Vermeer: ''Maakt niet uit hoe, elke verliespartij doet pijn''

Kenneth Vermeer werd tijdens de 1-0 nederlaag tegen FC Groningen veel aangespeeld. Feyenoord probeerde de voetballende oplossing te zoeken, maar vaak lukte dat niet.

"Dat heeft met bepaalde factoren te maken", begint de doelman in gesprek met RTV Rijnmond. "Het veld was natuurlijk dramatisch, waardoor het echt een stuiterveldje was. Groningen zelf zette ook een beetje druk, waar we in de eerste helft wat moeilijk onderuit voetbalden. Ik denk dat er als team niet genoeg beweging was om er fatsoenlijk uit te komen."

"In de rust hebben we daarover gesproken. Ik heb gezegd: 'Als het kan, kan het en anders gewoon het spel verleggen en van daaruit doorvoetballen." Vermeer vond het in de tweede helft dan ook beter gaan. "We zijn voetballend gezien niet meer in de problemen gekomen. We speelden ook gewoon van achteruit en af en toe de lange bal."

Vermeer werd geklopt door zijn eigen verdediger, Sven van Beek, die een lage voorzet zijn eigen doel in schoot. Op de vraag hoe het met hem is, reageert hij geprikkeld. "Iedereen is teleurgesteld. Daarom snap ik de vraag ook niet. Het maakt niet uit hoe of van wie, elke verliespartij doet pijn."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties