'Gio': ''Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd''

'Gio': ''Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd''

Giovanni van Bronckhorst zag zijn ploeg in Groningen opnieuw een uitwedstrijd verliezen. Het gat met achtervolger AZ is daardoor nog slechts twee punten. De trainer denkt dat dit de slechtste wedstrijd van het seizoen was.

"Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd. Dat hebben we niet eerder gehad", zegt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Groningen weet de score niet uit te breiden, waardoor we nog een puntje hier weg hadden kunnen nemen. Maar uiteindelijk was dat ook niet verdiend geweest als je het veldspel ziet."

Volgende week wacht Feyenoord weer een zware week, met wedstrijden tegen PSV, Ajax en FC Emmen. "Dan moeten we er anders in staan dan vandaag. We zullen de wedstrijd doornemen en kijken wat er niet goed was."

Door de nederlaag bedraagt de voorsprong op AZ nog maar twee punten. Met name in uitwedstrijden heeft Feyenoord dat laten gebeuren. "Ik heb geen angst, totaal niet. Maar het is wel duidelijk dat we stappen moeten maken om die derde plek vast te houden. Daar stop ik mijn energie in."

[readmore=49819]

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties