Driessen: ''De deur staat weer open, dat kun je wel stellen''

Driessen: ''De deur staat weer open, dat kun je wel stellen''

Dick Advocaat heeft Feyenoord een duidelijke nee verkocht als nieuwe trainer voor aankomend seizoen. De 71-jarige trainer gaf aan dat hij momenteel niet lekker in zijn vel zit en alle negativiteit rondom zijn persoon hem momenteel behoorlijk irriteert.

Volgens Valentijn Driessen is het niet onmogelijk dat Advocaat de komende weken van mening gaat veranderen. ''De deur staat weer open, dat kun je wel stellen. Hij heeft de deur keihard dichtgegooid, maar zo hard dat hij toch weer op een kier staat. De deur is niet echt in het slot gevallen,'' vertelt de journalist in gesprek met De Telegraaf.

Advocaat heeft volgens Driessen te snel zijn conclusies getrokken. ''Onbegrijpelijk, ook dat zijn zaakwaarnemer Rob Jansen hem niet tot rust heeft kunnen manen. Dat hij niet heeft gezegd: we wachten gewoon een week. We kunnen het morgen zeggen, maar kunnen het ook over een week zeggen. Misschien zit je dan wel beter in je vel.''

''Feyenoord heeft hem met een bepaald idee benaderd. Advocaat is een hele ervaren man, je weet wat je krijgt bij hem. Ze hebben ook een traject parallel daaraan lopen voor de seizoenen erna. Dat is onder andere het idee met Dirk Kuyt. Dat idee blijft in feite staan. Als Advocaat over twee maanden wel ja zegt, heb je best kans dat Dick Advocaat de volgende trainer van Feyenoord wordt.''

[readmore=49776]

Lees meer over
Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties