Van Beek: ''Het juichen een beetje bescheiden gehouden''

Van Beek: ''Het juichen een beetje bescheiden gehouden''

Het publiek in de Kuip heeft het bekende vliegtuigje van Van Beek weer mogen aanschouwen. De verdediger scoorde de 3-1 en juichte op de manier die we van hem kennen, al was het iets minder uitbundig dan normaal. "Ik heb het vandaag een beetje bescheiden gehouden. We hebben zondag weer een wedstrijd, en hadden deze wedstrijd al veel eerder moeten beslissen."

Van Beek is kritisch op de manier waarop Feyenoord aan de wedstrijd begon. "In de eerste helft kregen zij twee heel grote kansen waardoor ze op voorsprong konden komen. Kenneth stond uitstekend te keepen en heeft ons in de wedstrijd gehouden. De tweede helft hebben we zoveel kansen gehad dat we die wedstrijd al veel eerder hadden moeten killen."

Het zijn problemen die de verdediger vaker terugziet. "Ik denk dat we als team weer bij elkaar moeten gaan komen dat we zo niet kunnen beginnen. Tegen Zwolle zijn we wel goed begonnen, vandaag helemaal niet. Omgekeerde wereld, maar het is weer een hele fase in de wedstrijd waarin we eigenlijk niet goed spelen. Dat moet er wel echt uit."

Lees meer over
De Kuip Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties