'Gio' over St Juste: ''Natuurlijk met hem over gesproken''

'Gio' over St Juste: ''Natuurlijk met hem over gesproken''

Giovanni van Bronckhorst heeft in de belangrijke bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard gekozen voor dezelfde tien veldspelers als in de met 1-3 verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle. Alleen de geblesseerde Bijlow is vervangen door Kenneth Vermeer. Voor de camera van FOX Sports verklaart Van Bronckhorst zijn keuze.

"Het is een pot waar we ons kunnen revancheren op zaterdag. Dat doen we met dezelfde ploeg", begint Van Bronckhorst. Na zaterdag was hij kritisch op zijn ploeg, en in het bijzonder op Jeremiah St Juste. "Natuurlijk heb ik met hem erover gesproken. Dingen die hij niet goed gedaan heeft, dingen die beter moeten. Hij is zelf ook kritisch. Het is een jongen die veel potentie heeft, maar nog stappen moet maken. Daar moeten we hem in steunen. Vandaag krijgt hij weer de kans om z'n potentie te laten zien."

Een andere opmerkelijke naam die is blijven staan is Robin van Persie. Tegen PEC speelde hij zeventig minuten mee en vandaag staat hij opnieuw aan de aftrap. "Dat heeft hij al eens eerder gedaan. Deze wedstrijd is belangrijk voor ons allemaal. Daarom heb ik voor deze jongens gekozen." Van Bronckhorst wil de wedstrijd niet belangrijker noemen dan de Klassieker van aanstaande zondag. "Dat is niet te vergelijken, beker of competitie. Zeker niet als je tegen Ajax speelt. Maar duidelijk is dat we vandaag moeten winnen."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Justin Bijlow ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties