Kritiek op besloten trainingen Feyenoord: ''Onzekerheid!''

Kritiek op besloten trainingen Feyenoord: ''Onzekerheid!''

Feyenoord traint de hele week besloten. Ook tijdens training van aanstaande maandag zijn er geen supporters welkom. De besloten trainingen van de Rotterdamse club leveren altijd veel kritiek op. Journalist Valentijn Driessen is het ook niet eens met het besluit van Feyenoord.

''Worden de spelers daar beter van? Dat geloof ik niet. Dat is van die amateur psychologie. Misschien is de focus wel beter als er mensen langs de kant staan. Dat die gasten denken: Hey, we moeten wel gas geven, want we hebben een wanprestatie geleverd. Als al die supporters zien dat we er met de pet naar gooien, wat wel kan op het moment als er geen fans zijn. Dan kan niemand ze beoordelen op een training.''

Waarom Feyenoord hun trainingen afwerkt achter gesloten deuren? ''Onzekerheid! Een halve afleidingsmanoeuvre. Naar buiten toe het signaal geven: kijk eens hoe serieus wij er mee bezig zijn. Daar trap ik niet in,'' vertelt Driessen in gesprek met De Telegraaf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties