Van Persie: ''Het streven is om deze week drie keer te spelen''

Van Persie: ''Het streven is om deze week drie keer te spelen''

De kritiek op Feyenoord neemt weer enorm toe na de pijnlijke nederlaag tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers gingen zaterdagavond met 3-1 onderuit en verloor daarmee direct de eerste wedstrijd van 2019 in de competitie. Robin van Persie probeert de druk van de ploeg weg te nemen en wil nog niet te veel kijken naar De Klassieker van zondag.

''De wedstrijd tegen Fortuna is nu het belangrijkste. Ik wil het nu niet belangrijker maken dan anders. Een club als Feyenoord moet altijd winnen. En ja, nu laat de buitenwereld er allerlei verhalen op los. Dat mag ook, dat is de rolverdeling. Voor ons is het duidelijk. Woensdag hebben we gewoon weer een kans. Daar moeten we vol voor gaan.''

Robin van Persie spreekt uit te willen spelen tegen Fortuna Sittard en tegen Ajax. ''Het was geen discussie of ik hier wel of niet zou starten. Het streven is wel om deze week drie keer te spelen,'' vertelt de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met De Telegraaf.

Lees meer over
Robin van Persie ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties