Berghuis: ''We doen veel dingen niet goed''

Berghuis: ''We doen veel dingen niet goed''

Ook Steven Berghuis is teleurgesteld over de 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle. Hij zag een Feyenoord dat niet aan zijn eigen spel toekwam, en zo de wedstrijd verloor.

"We doen veel dingen niet goed. Wat precies? Dat moeten we terug gaan kijken. Voor m'n gevoel hadden we geen moment de controle, snel balverlies en weinig initiatief. We kregen ze niet meer onder druk. Met een snelle 2-1 breng je jezelf dan in de problemen", analyseert Berghuis voor de camera van FOX Sports.

Berghuis wil de schuld niet op de slechte verdediging schuiven. "Misschien moeten wij ook meer helpen daarin. Je doet het altijd samen. Als je een wedstrijd niet scoort, ligt het ook niet alleen aan de aanvallers. Het heeft allemaal met elkaar te maken." Ook erkent Berghuis dat de tegenstander goed speelde. "Het zag er bij hun goed uit. Ik kan niet anders zeggen, het was verdiend."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties