''Ik heb nog niets vernomen van Martin van Geel''

''Ik heb nog niets vernomen van Martin van Geel''

Een transfer naar een buitenlandse club lonkt voor Tonny Vilhena. De laatste maanden zijn er diverse geruchten te lezen in de media. AC Milan, AS Roma en Tottenham Hotspur worden gelinkt aan de 23-jarige middenvelder van Feyenoord.

Rob Janssen, zaakwaarnemer van Tonny Vilhena, heeft nog niet concreets gehoord van een club, maar is wel bekend met de interesse. Giovanni van Bronckhorst weet dat de middenvelder interessant is voor een club om op te halen in Rotterdam.

''Ik heb nog niets vernomen van Martin van Geel. Tonny staat er goed op bij de scouts. Hij doet het ook goed bij Oranje,'' reageert de trainer op de persconferentie in aanloop naar Fortuna Sittard. ''Hij heeft al een aantal keer voor de stap om te gaan gestaan. Het is uiteindelijk aan hem.''

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel reageert op de vraag hoeveel Vilhena waard is. ''Ik kijk steeds naar hoeveel Feyenoord voor Karsdorp en Kongolo heeft gevangen. Die spelen op minder bepalende posities. Vilhena is een meervoudig international. Ik weet niet hoeveel wedstrijden hij al in de Eredivisie heeft gespeeld. Ik vind dat je voor Vilhena tussen de tien en vijftien miljoen moet gaan zitten.''

Lees meer over
Rick Karsdorp Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties