'Feyenoord denkt aan Zwolle-verdediger Botteghin'

'Feyenoord denkt aan Zwolle-verdediger Botteghin'

Feyenoord wil zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met een centrale verdediger. De Rotterdammers zoeken al langer naar defensieve versterking, maar het ontbrak de club aan voldoende financiële middelen. De Stadionclub ontving afgelopen week echter 800.000 euro vanwege de transfer van Glenn Loovens naar Celtic, waardoor er weer wat ruimte is ontstaan voor een aankoop.Nu Ron Vlaar geblesseerd uitviel op de training en het onduidelijk is hoelang hij uit de roulatie is, willen de Rotterdammers gauw een achterhoede-speler aan de selectie toevoegen, welke niet al te duur is.

Volgens Goal.com denkt Feyenoord aan Eric Fernando Botteghin van FC Zwolle. De jonge Braziliaan staat nog tot medio 2011 onder contract bij de club uit de Jupiler League, maar beschikt over een ontsnappingsclausule. Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek zal vanavond (vrijdag) het duel FC Zwolle - sc Cambuur Leeuwarden bezoeken.

Lees meer over
Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties