Elia: ''Kampioen worden en dan terug naar Feyenoord''

Elia: ''Kampioen worden en dan terug naar Feyenoord''

Eljero Elia hoopt in de toekomst weer voor Feyenoord uit te komen. De aanvaller van Başakşehir geeft aan in gesprek met Voetbal International dat dat één van zijn doelen is voor de komende jaren. Ook hoopt Elia zo snel mogelijk weer voor het Nederlands Elftal uit te komen.

De 31-jarige Elia werd in het seizoen 2016/2017 kampioen met Feyenoord, maar wilde niet nadrukkelijk in de belangstelling staan. "Ik bleef op de achtergrond met Nicolai Jørgensen en Karim El Ahmadi. Wij hoefden niet in de spotlights, ons werk zat erop. We wisten heel goed wat we hadden bereikt. Het was meer: job done."

"Ik koester het moment, maar ik denk gewoon niet in hoogtepunten. Misschien dat ik er na afloop van mijn carrière tijd voor heb, maar nu wil ik kampioen worden met Basaksehir en dan terug naar Feyenoord om het daar ook wéér te worden en Nederland nog een keer de echte Eljero Elia te laten zien."

Oranje is ook een doel. "De bondscoach bepaalt, hij moet het me gunnen als hij ook vindt dat ik in vorm ben. En zo niet, dan even goede vrienden. Ik ken de bondscoach goed en hij mij. We weten wat we aan elkaar hebben. Daarom wacht ik rustig af, eerst maar weer eens helemaal fit worden, dan goed gaan spelen en daarna hopen op een kans."

[readmore=48840]

Lees meer over
El Ahmadi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties