Mossou over contract 'Gio': ''Ben benieuwd wat ze gaan doen''

Mossou over contract 'Gio': ''Ben benieuwd wat ze gaan doen''

Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaat in 2019 met elkaar in gesprek over de toekomst. Dit liet de trainer vrijdag weten tijdens de persconferentie. Het contract van de trainer bij de Rotterdamse club loopt komende zomer af en het is voor de buitenwereld nog niet bekend hoe de twee partijen aankijken tegen een langere samenwerking.

"Het is wel logisch dat Van Bronckhorst dat zegt, maar het ligt niet bij hem", stelt sportjournalist Sjoerd Mossou. "Het ligt natuurlijk bij de clubleiding: wat willen zij en wat is het beleid voor de komende jaren? Ik ben wel benieuwd wat ze gaan doen. Het is duidelijk dat de ingeslagen weg de club niet heeft laten aanhaken bij Ajax en PSV."

"Ik denk dat Giovanni zelf best door wil, maar dat is meer een gevoel van mij", vervolgt hij. "Hij is wel een type die een soort Foppe de Haan van Feyenoord wil worden maar de club moet zich afvragen of ze dat moeten willen. Ik vind dat er op voetbaltechnisch gebied sowieso een andere lijn moet komen, of dat nou met een nieuwe trainer of een nieuwe technisch directeur is."

"Na het kampioenschap moest dat de norm worden bij Feyenoord, maar daarna maakten ze het totaal niet waar", aldus de sportjournalist van het Algemeen Dagblad in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Dan mag je jezelf best eens afvragen of er misschien een andere koers gevaren moet worden..."

[readmore=48799]

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties