Van Bronckhorst: ''Mijn toekomst is niet het belangrijkste nu''

Van Bronckhorst: ''Mijn toekomst is niet het belangrijkste nu''

Het contract van Giovanni van Bronckhorst loopt komende zomer af. Feyenoord en de trainer gaan na de winterstop met elkaar in gesprek over zijn toekomst.

Van Bronckhorst wil op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo vooral focussen op Feyenoord. ''We zijn nu bezig met het huidige seizoen, er komt een moment dat wij gaan zitten. Maar ik denk dat dat na de winterstop is. Mijn toekomst is niet het belangrijkste nu,'' zegt de trainer, geciteerd door RTV Rijnmond.

Het duel van zondag is belangrijker. ''Heracles steekt goed in elkaar, met veel kwaliteit. Daar moeten wij iets tegenover stellen. Ze kunnen heel compact spelen en ze hebben spelers die het verschil kunnen maken. Dat maakt Heracles een stugge ploeg. Wij hebben de laatste wedstrijden, op Ajax na, gespeeld op de manier zoals ik dat wil. Met veel beweging in het elftal.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties