Malacia en Bijlow opgenomen in selectie Jong Oranje

Malacia en Bijlow opgenomen in selectie Jong Oranje

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft de selectie van Jong Oranje bekendgemaakt voor de oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. Namens Feyenoord zijn Justin Bijlow en Tyrell Malacia geselecteerd. Op vrijdag 16 november speelt Jong Oranje in het Sparda Bank Hessen Stadion in het Duitse Offenbach. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Malacia en Bijlow opgenomen in selectie Jong Oranje

Oranje Onder 20
Ramón ten Hove, Dylan Vente en Jordy Wehrmann kunnen zich opmaken voor twee vriendschappelijke interlands met het Nederlands elftal Onder 20. Op donderdag 15 november speelt het jeugdteam uit tegen de leeftijdgenoten van Zwitserland, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen Italië Onder 20 op dinsdag 20 november in Katwijk.

Oranje Onder 19
Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü, Wouter Burger en Cheick Touré zitten in de selectie van het Nederlands elftal Onder 19, voor UEFA Preliminary Tournament in Armenië. Oranje neemt het op tegen de leeftijdgenoten van Armenië (woensdag 14 november), Duitsland (zaterdag 17 november) en Portugal (dinsdag 20 november).

Lees meer over
Dylan Vente Tyrell Malacia Jordy Wehrmann Ramón ten Hove Justin Bijlow Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties