Been over Van Beek: ''Je moet de lat steeds hoger leggen''

Been over Van Beek: ''Je moet de lat steeds hoger leggen''

Feyenoord en Sven van Beek maakten vandaag bekend langer met elkaar door te gaan. De verdediger van Feyenoord, die dit seizoen genoegen moet nemen met een reserverol bij de Rotterdamse club, heeft zijn aflopende contract verlengd tot de zomer van 2021.

"Hij speelt de laatste tijd niet natuurlijk, maar anders loopt hij dadelijk gratis weg", zegt Mario Been. "Maar als dat de achterliggende gedachte is om het contract van Van Beek te verlengen... Ik zie liever dat ze een basisspeler langer vastleggen die een toegevoegde waarde heeft."

"Ik denk dat de club de lat steeds hoger moet leggen. Als je constateert dat Van Beek niet goed genoeg is om basisspeler van Feyenoord te zijn moet je doorselecteren", aldus de oud-trainer van Feyenoord in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Ik snap het wel want je stelt wel een transfersom veilig", vult analist Emile Schelvis toe.

Lees meer over
Sven van Beek Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties