Ayoub: ''Ik moet geduldig zijn en hopen dat mijn kans komt''

Ayoub: ''Ik moet geduldig zijn en hopen dat mijn kans komt''

Met zijn overstap van FC Utrecht naar Feyenoord veranderde Yassin Ayoub deze zomer niet alleen van club, maar ook van woonplaats. De Marokkaanse middenvelder verhuisde met zijn gezin van geboortestad Amsterdam naar Rotterdam, waar hij zich in korte tijd al helemaal thuis is gaan voelen. ‘Het is hier top. Ik heb het leuk en ook voor mijn gezin is het een ideale woonomgeving’, vertelt Ayoub in een uitgebreid gesprek met Feyenoord TV.

Op de Kop van Zuid sprak Feyenoord TV met Ayoub over meer dan alleen zijn nieuwe woonomgeving. Ook zijn ontwikkeling als voetballer en zijn eerste maanden als Feyenoorder waren onderwerpen die uitgebreid ter sprake kwamen.

‘Ik was toe aan deze stap, had het nodig om weer tegen jongens op te kijken’, zegt Ayoub over zijn transfer naar Feyenoord. De linkspoot geniet in De Kuip, ondanks dat hij nog geen basisplaats wist te veroveren. ‘Ik moet geduldig zijn en hopen dat mijn kans komt. Dat is soms moeilijk, ook omdat ik een paar keer goed ben ingevallen en positieve geluiden hoor van de buitenwacht. Toch mag ik niet klagen. Ik ben een gelukkig mens en hoop hier mooie jaren tegemoet te gaan.’

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties