Vermeer: ''Praten met Van Bronckhorst komt later wel''

Vermeer: ''Praten met Van Bronckhorst komt later wel''

Kenneth Vermeer is voorlopig niet bezig met een transfer. De doelman kwam de afgelopen maanden op huurbasis uit voor Club Brugge, leek daar de eerste keus te worden maar raakte vervolgens ernstig geblesseerd. De 32-jarige Vermeer richt zich momenteel volledig op zijn herstel.

“Toch heb ik tot mijn blessure een goede periode gehad daar”, vertelt Vermeer in gesprek met De Telegraaf. “Het was voor mij belangrijk om weer minuten te maken en het beviel me in België. Ik zit nu in de eindfase van mijn revalidatie en ben weer in keeperstraining. Het gaat de goede kant op.”

Het is de vraag welk perspectief Vermeer bij Feyenoord heeft. De Rotterdamse club heeft ook doelmannen Brad Jones en Justin Bijlow nog in de selectie zitten. "Ik vind niet dat ik teveel op de zaken vooruit moet lopen", zegt hij. "Laat ik eerst maar fit worden. Praten met Van Bronckhorst komt later wel."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties