Van Marwijk en bankzitter Jones verliezen van Frankrijk

Van Marwijk en bankzitter Jones verliezen van Frankrijk

Brad Jones heeft met Australië de eerste wedstrijd op het WK in Rusland met 2-1 verloren van Frankrijk. De doelman van Feyenoord bleef de gehele wedstrijd op de bank. Het werd uiteindelijk de wedstrijd van technologische hulpmiddelen.

Frankrijk kwam op voorsprong dankzij een strafschop die werd toegekend door de videoscheidsrechter. Na de Australische gelijkmaker, ook vanaf elf meter, maakte Paul Pogba de winnende goal, zijn inzet bleek niet meer dan een paar centimeter over de doellijn te zijn gegaan.

Van Marwijk
''Ik ben tevreden over de manier waarop waarop we hebben gespeeld,'' reageert Van Marwijk na afloop van de wedstrijd tegenover de NOS. ''Maar ik ben heel erg teleurgesteld dat we niet minimaal een punt hebben overgehouden aan deze wedstrijd. We verliezen door een dubieuze strafschop en een ongelooflijk gelukkige goal."

Scoreverloop
57' | 1-0 | Griezmann
61' | 1-1 | Jedinak
80' | 2-1 | Pogba

Opstellingen
Frankrijk: Lloris; Pavard, Varane, Umtiti, Hernández; Tolisso (78' Matuidi), Kanté, Pogba; Mbappé, Griezmann (70' Giroud), Dembélé (70' Fekir).
Australie: Ryan; Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich; Leckie, Jedinak, Rogic (71' Irvine), Mooy, Kruse (84' Arzani); Nabbout (64' Juric).

Van Marwijk en bankzitter Jones verliezen van Frankrijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties