Landzaat trots op nieuwe baan: ''Dit is een mooi moment''

Landzaat trots op nieuwe baan: ''Dit is een mooi moment''

Denny Landzaat volgt Jan Wouters deze zomer op als assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst. De oud-speler van de Rotterdamse club, die zondag aanwezig was bij de Dirk Kuyt Testimonial, komt over van AZ. In Alkmaar was hij de afgelopen jaren actief in de jeugdopleiding.

"Het is gegaan zoals het is gegaan", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Het duurde even maar uiteindelijk kwam het gelukkig rond. Ik verwacht een heel mooie en goede periode, ik kijk er positief naartoe."

"Bij AZ kon ik ook doorschuiven naar het eerste elftal, dat klopt. Feyenoord is toch iets specialer. Ook de timing. Ik denk dat het nu een mooi moment is om voor Feyenoord te gaan, het voelde gelijk goed."

"Nu ga ik eerst even bijkomen van vandaag", vervolgt hij. "Binnenkort heb ik een gesprek met Gio. Natuurlijk ga ik ook wel even lekker op vakantie. Het koppie leegmaken en dan lekker en goed voorbereiden op de start van het nieuwe seizoen."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties