''Van Bronckhorst kan wel eens 'een Wenger' worden''

''Van Bronckhorst kan wel eens 'een Wenger' worden''

Arsène Wenger kondigde vandaag aan dat hij na 22 jaar stopt als trainer van Arsenal. Bij Feyenoord staat Giovanni van Bronckhorst pas drie jaar aan het roer, maar Johan Derksen ziet een dergelijke loopbaan wel weggelegd voor de oefenmeester.

"Hij kan wel eens een Wenger worden. Het is een nette man met veel praktijkervaring. Hij heeft al een paar prijzen gewonnen. Supporters zullen zich niet snel tegen hem keren. Voor de stabiliteit binnen de club zou het goed zijn. Hij irriteert niet en kan als clubicoon gewoon heel lang bij die club zitten", zegt Derksen vrijdagavond bij Voetbal Inside.

Tot nu toe won Van Bronckhorst drie prijzen als trainer van Feyenoord, maar daar kan zondag een vierde bij komen. Dan speelt Feyenoord de finale van de KNVB Beker tegen AZ. Derksen denkt echter dat de beker naar Alkmaar gaat. "Zij hebben dit jaar het leukste voetbal gespeeld. AZ stelde wel erg teleur tegen de grote clubs, maar dat kan niet altijd zo blijven. Ik vind AZ leuker om naar te kijken dan Feyenoord."

Van der Gijp is het niet met hem eens. "Tegen PSV dacht AZ er ook bijna te zijn, toen ging het ook weer mis. Ik heb er best een hard hoofd in voor AZ. Die beker blijft gewoon in Rotterdam."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties