'Gio' heeft vertrouwen: ''Het wordt een mooie finale''

'Gio' heeft vertrouwen: ''Het wordt een mooie finale''

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar de finale van de TOTO KNVB Beker. De trainer van Feyenoord kan zondag zijn vierde prijs als trainer van de Rotterdamse club behalen. Daarvoor moet echter eerst AZ worden verslagen in de Kuip.

"De kansen voor beide ploegen zijn fifty-fifty, dat is altijd het beste antwoord voor de wedstrijd", stelt hij op de persconferentie. "Het is één wedstrijd, één finale. Daarin kan alles gebeuren. Ik denk dat er zondag twee ploegen staan die kunnen winnen, dat heeft AZ ook al laten zien dit seizoen. De ploeg die de vorm en misschien een beetje geluk heeft, zal zondag winnen."

"Alles of niets voor ons is wat kort door de bocht. Dit seizoen begonnen we met het winnen van de Johan Cruijff Schaal, daarna is de competitie niet gegaan zoals we wilden. Ook in combinatie met de Champions League. Met vallen en opstaan."

"De afgelopen weken is de beste periode in de competitie. Het vertrouwen is terug in de ploeg en ik vind ons steeds beter voetballen. Zondag kunnen we de tweede van de drie prijzen pakken die dit seizoen gewonnen konden worden. Het wordt een mooie finale."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties